Homerun x Numero uno

Stokmaat: 1.68 m
Geboren: 2016

Lazzaro heeft een zeer goede 35 dagen test in Ermelo gelopen. Hij laat zich zeer goed rijden en heeft een zeer goede galop. Maakt een zeer goede sprong met veel afdruk en is erg voorzichtig. Hij heeft een zeer goede instelling met een ongecompliceerd karakter. Lazzaro is een lang gelijnde hengst, die goed in het rechthoekmodel staat, met een correct fundament.

Lazzaro is de eerste goedgekeurde zoon van de, voor de sport naar Mexico verkochte, Homerun, waar hij zich zeer goed ontwikkeld. De vader van Homerun is Vivant van de Heffinck die deelnam aan EK's, WK's, wereldbekerfinales en de Olympische Spelen. Homerun is ook van moederszijde zeer interessant gefokt met 3 moeders op rij die in de sport op hoog niveau hebben gepresteerd. De moeder van Lazzaro, Verisja, sprong op internationaal niveau 1.45 mtr. onder Roelof Bril.
Volle broer van Verisja, Weder-Uno en half-broer Abrico (v. Unistar) zijn internationaal 1.40 mtr. geklasseerd. Grootmoeder Nirisja (v. Lux) bracht van Numero Uno twee internationale springpaarden.

Lazzaro kan instelling, rijdbaarheid en springkwaliteit toevoegen aan de springpaardenfokkerij.

Dekgeld: €800,- excl. BTW
Bij gust: €250,-excl. BTW

Eigenaar: R. Bril


Contactgegevens

Hengstenhouderij en K.I. station M.J. Schreven
De Achterste Singel 20
6002 ND Weert (Boshoven)
Tel. 0495 521 472
Mobiel 06-203 990 84
E-mail: gielschreven@kpnmail.nl